Köregistrering

Välj kö 

När du gör en kundanmälan så kan du sedan logga in och göra intresseanmälningar på lediga objekt. Du kan också skapa din egen sökprofil och få förslag med e-post på objekt som matchar dina önskemål.

Personuppgifter 

Medsökande existerar i databasen och kommer automatiskt att registreras till din ansökan.

Medsökandes personnummer är redan registrerad till annan kundMedsökandes Personuppgifter 

Medsökande existerar i databasen och kommer automatiskt att registreras till din ansökan.Profiluppgifter 

Dina profiluppgifter

Profiluppgifter 

Medsökandes profiluppgifter

Önskemål 
För att få förslag genererat måste du, förutom att ange dina önskemål här nedan, kryssa i Ja, jag vill ha förslag enligt mina önskemål.

Kom ihåg att du måste logga in dig med användar-ID och PIN-kod minst en gång var sjätte månad för att inte tappa dina köpoäng.
 
 
  (min 1)


  (min 1)
Godkännande 

Genom att jag kryssar för "Jag förstår" i anmälan, är jag medveten om och godkänner att personuppgifterna behandlas för att administrera bostadskön. Gamla Byn AB har rätt att ta kreditupplysning och inhämta all den information som bolaget anser sig behöva för att bedöma/pröva min ansökan om hyresobjekt.

För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår hemsida www.gamlabyn.se. Via Mina sidor kan du se och vid behov rätta dina uppgifter. Uppgifterna sparas under den tid som du står i vår bostadskö.

Kom ihåg att du måste logga in dig med användar-ID och PIN-kod minst en gång var sjätte månad för att inte tappa dina köpoäng.